Kussens

Vive Collection

De VIVE® kussencollectie – alsof u op een bed van wolken slaapt!

De premium combinatie van extra Technogel® op visco-elastisch schuim van de nieuwste generatie garandeert maximaal comfort en voldoet zelfs aan de hoogste kwaliteitseisen. De zachte en ademende kussensloop van kasjmier zorgt voor behaaglijke slaapomstandigheden.

Vive Deluxe
kussen

Exclusief kussen voor elk type slaper

Het exclusieve Vive® DELUXE hoofdkussen in een klassieke vorm heeft een extra dikke laag temperatuurregulerende Technogel® op een basis van premium elastisch traagschuim. De perfecte balans tussen drukverlaging en ondersteuning! Met zijn zachte hoes van kasjmier zorgt het  kussen te allen tijde voor comfortabele slaapomstandigheden

Afmeting: 66 cm x 40 cm

Hoogte: 11 en 14

Prijs: € 259

null
Zij & rugslapers
null
Beschikbaar in 2 diktes volgens schouderbreedte en/of slaaphouding
null
Orthopedisch kussen
null

3 jaar garantie 
2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd 

Vive anatomic curve
kussen

Voor een evenwichtige, ontspannen rusthouding

De Vive® ANATOMIC CURVE zorgt voor een evenwichtige, ontspannen rusthouding. De ergonomische vorm maakt dit kussen geschikt voor zij- en rugslapers. Het gepatenteerde kussenconcept met nog meer Technogel® in een torenontwerp, hightech traagschuim en unieke luchtcirculatie-eigenschappen garandeert ultiem comfort. Een extra dikke laag Technogel® omsluit het hoofd- en nekgedeelte zacht en verwent u met temperatuurregulerende eigenschappen en een licht verkoelend effect. Met zachte afneembare hoes van kasjmier voor luxueuze slaapgevoel.

Afmeting: 66 cm x 40 cm

Hoogte: 7, 9, 11 of 13 cm

Prijs: € 259

null
Geschikt voor zij- en rugslapers
null
Beschikbaar in 4 diktes volgens schouderbreedte
null
Ergonomische ondersteuning
null

3 jaar garantie 
2 jaar garantie + 1 jaar indien geregistreerd