Reizen

Original Travel Collectie

Uw favoriete kussen voor onderweg – met de ORIGINAL TRAVEL collectie neem je jouw favorite kussen gewoon mee op reis. Deze serie omvat een selectie van ORIGINAL hoofdkussens met klassieke en ergonomische vormen in een compact formaat dat is uitgerust met alle voordelen van de Technogel® slaaptechnologie.

De kern van het kussen bestaat uit verlichtend traagschuim met daarbovenop verkoelende Technogel® in een uniek torenontwerp. Dit zorgt voor 3D-ondersteuning en een compleet nieuw niveau van comfort. Samen met de huidvriendelijke antibacteriële hoes resulteert dit in aangenaam zachte slaapomstandigheden.

Van de auto tot het vliegtuig en van de trein tot een snel powernapje, met de Technogel® TRAVEL collectie neem je het comfort dat u thuis gewend bent mee op reis.

Travel
Deluxe
reiskussen

Het compacte Original TRAVEL DELUXE reiskussen komt met alle innovatieve voordelen van Technogel® in een universele kussenvorm en biedt comfort voor alle soorten slapers. De rustgevende combinatie van verfrissende gel met hightech traagschuim ontlast uw halswervelkolom op precies de juiste plek en ondersteunt tegelijkertijd uw hoofd en schouders.

Prijs: € 89

null

Goed slapen onderweg

null
Zachte wasbare antibacteriële overtrek
null
Comformerend

Anatomic
reiskussen

Het Original TRAVEL ANATOMIC reiskussen is een must op elke reis. Zijn golfcontour biedt speciale ontspanning voor rugslapers. Dit is te danken aan de speciale structuur van het hoofdkussen, met een Technogel® oppervlak dat zich aanpast aan de individuele vorm en het onderliggende traagschuim dat het hoofd, de nek en de wervelkolom stabiliseert.

Prijs: € 89

null
Anti-stress reiskussen
null
Zachte wasbare overtrek
null
Ergonomisch nekkussen

2-in-1
reiskussen

Het 2-IN-1 reiskussen ondersteunt je nek met een ruime laag Technogel® geïntegreerd in premium traagschuim. Met de drukknopen kan je het kussen aanpassen en ook in het gebied van de lendenen/wervelkolom gebruiken om uw onderrug te ontlasten.

Prijs: € 79

null

Goed slapen onderweg

null
Zachte wasbare overtrek
null
Ergonomische nekkussen