Kussens

Kussens

Een goed hoofdkussen is essentieel voor een heerlijke nachtrust. Het ondersteunt je hoofd en nek op een zachte manier en werkt drukverlagend. Het houdt je koel en comfortabel. De dikke laag gepatenteerde gel, die samengesmolten is met traagschuim, helpt om je lichaamswarmte af te voeren en zich geleidelijk aan je vorm aan te passen. 

Talrijke klinische tests, uitgevoerd door prestigieuze universiteiten en onderzoekspartners, bevestigen dat Technogel®-kussens een positief effect hebben op het lichaam en het welzijn. Of je nu op je zij of rug slaapt, of op zoek bent naar een kussen dat nekpijn verzacht, een Technogel®-kussen voelt alsof het speciaal voor jou is gemaakt.

null

Ergonomisch design

Alle Technogel® kussens zijn ergonomisch vormgegeven, met focus op een goede uitlijning van hoofd, nek en ruggengraat. 
null

Veelzijdig voor elke slaper

De Technogel® hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes van 7 tot 17 cm. Stem de hoogte af op je slaaphouding en lichaamstype of schouderbreedte.
null

Verbeterde luchtdoorlating en verkoelend

Luchttunnels zorgen ervoor dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Zachte, afneembare hoes

De zachte hoes zorgt voor dat extra vleugje luxueuze gezelligheid. Verwijder ze om het verkoelende effect van Technogel® volop te benutten.

Het beste wordt nog beter, met een reeks klassieke en ergonomisch gevormde kussens, die ontworpen werd om het ultieme slaapsysteem te vervolledigen. Het resultaat? Een gezondere, vrolijkere en meer geïnspireerde u!

Onze Adjustable collectie is geïnspireerd op de individualiteit die in ieder van ons leeft. Op basis van ons geraffineerde lagensysteem creëert u uw eigen kussen met een klassieke of ergonomische vorm – precies zoals u het graag heeft.

De Pixel collectie is met zijn klassieke gel torens gebaseerd op ons originele ontwerp. In combinatie met hoogwaardig traagschuim ondersteunt het kussen uw hoofd, nek en schouders – voor een rustgevende nachtrust.

De premium combinatie van extra Technogel® op visco-elastisch schuim van de nieuwste generatie garandeert maximaal comfort en voldoet zelfs aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze LAB collectie is ontwikkeld om specifieke slaaptekorten veroorzaakt door gezondheidsaandoeningen op te heffen. Slapen met medische apparatuur is nog nooit zo comfortabel en rustgevend geweest.