Kussens

Kussens

Een goed kussen is meer dan een hoopje dons. Dit ondersteunt uw hoofd en hals op een zachte manier. Verlicht druk. Houdt u koel en comfortabel. Of u nu op uw zij slaapt, op uw rug of op uw buik, of op zoek bent naar een kussen dat uw nekpijn verzacht—het kussen voelt aan alsof het precies voor u werd gemaakt. Met een laag gepatenteerde gel, die samengesmolten is met traagschuim, helpen onze kussens om uw lichaamswarmte af te voeren en zich geleidelijk aan uw vorm aan te passen. Uit een test die in Japan werd uitgevoerd bleek dat Technogel-kussens een betere drukverlaging bieden dan andere kussens. Ze worden in Italië vervaardigd met veel aandacht voor details. We streven ernaar het gezondste, meest innoverende en beste kussen op de markt aan te bieden. Zo kunt u meer genieten van uw nachtrust en vrolijker, meer geïnspireerd aan de dag beginnen.

Het beste wordt nog beter, met een reeks klassieke en ergonomisch gevormde kussens, die ontworpen werd om het ultieme slaapsysteem te vervolledigen. Het resultaat? Een gezondere, vrolijkere en meer geïnspireerde u!

Een exclusieve lijn nekkussens die voorzien zijn van een luxueuze, dikke laag koele, comfortabele gel en traagschuim, verpakt in een heerlijk zacht overtrek.

Lab

De Technogel® Lab-collectie is ontworpen met extra aandacht voor specifieke slaapbehoeften. Elk kussen is voorzien van onze medisch geëvalueerde Technogel® in combinatie met een hoogwaardige memory foam-basis in een gepatenteerd optimaal ventilerend ontwerp. Verander uw bed in ontspannend toevluchtsoord met het comfort van de bewezen ergonomische ondersteuning.