Zitkussens

Technogel Zitkussens

Haal het meeste uit je dagelijkse leven!


Zitkussens

Van 9 tot 5 werken aan ons bureau of autorijden – laten we eerlijk zijn, we brengen veel tijd zittend door. De producten uit de Living SEATPAD collectie ondersteunen een optimale houding en bieden ergonomisch comfort voor je onderrug en staartbeen gedurende de hele dag. Technogel® past zich aan als water, maar biedt toch het ondersteunende effect van een stevig materiaal. Daardoor omhult het het lichaam op een unieke manier en zorgt het voor een gelijkmatige drukverdeling. De combinatie van Technogel® op premium traagschuim ontlast het bovenlichaam precies waar dat nodig is en bevordert de doorbloeding in je benen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je benen in slaap vallen of je heupen stijf aanvoelen na lange dagen op kantoor of ritjes in de auto.Het maakt niet uit waar het leven je brengt – deze collectie geeft je de mogelijkheid om in een gezonde, comfortabele houding te zitten, waar je ook bent. Ontdek onze Seatpad collectie!

Seat Pad Flat zitkussen

Ergonomische ondersteuning bij het zitten

De Seat Pad Flat is ontworpen om de wervelkolom, het staartbeen en de tussenwervelschijven te ontlasten. Technogel® in een innovatief gel-torenontwerp op een basis van premium traagschuim zorgt ervoor dat u in een ergonomische, anatomisch correcte houding zit. Dit vermindert de druk op het staartbeen, ondersteunt de dijen en bevordert een gezonde zithouding.

Afmeting: 47 cm x 35 cm x 6 cm


Ontlastende ondersteuning tijdens het zitten

Onderweg

Drukverlagend

Seat Pad Wedge zitkussen

Met extra aandacht voor de onderrug

Geniet van alle voordelen van de Technogel Seat Pad maar met een schuinaflopend zitoppervlak: dit werkt een gebogen rug tegen en bevordert een correcte houding. De beproefde Technogel® kubusvorm en het ademende traagschuim bieden de perfecte balans tussen ontlasting en ondersteuning. En het bevordert actief een gezonde zithouding zonder enige inspanning van uw kant.

Afmeting: 47 cm x 35 cm x 8 cm


Bevordert actief een gezonde zithouding

Onderweg

Verlichting staartbeen

Seat Pad Pebble zitkussen

Verfrissend & ontspannen zitten

De Seat Pad Pebble biedt een nieuw niveau van comfort voor stoelen in eetkamers, kantoren, tuinen en autostoelen. Of je nu je dagelijkse bezigheden uitvoert of aan yoga doet, de innovatieve Technogel® 3D-oppervlakstructuur ontlast je bovenlichaam op efficiënte wijze.

Het zitkussen heeft een klassiek, stijlvol, draagbaar ontwerp – waardoor het perfect is voor elk gebruik thuis of onderweg.

Afmeting: 47 cm x 35 cm x 6 cm


Ontlastende ondersteuning tijdens het zitten

Onderweg

Drukverlagend

Lendenkussen

Ergonomische rugsteun bij het zitten

Versterkt de natuurlijke kromming van je wervelkolom met verkoelende gel en verlicht spanning in de onderrug bij langdurig zitten. Gepatenteerde Technogel® wordt gecombineerd met premium traagschuim om de onderrug te ontlasten.

Afmeting: 31 cm x 26 cm x 6 cm


Ondersteuning van de rug

Compact voor onderweg