Matrassen

Technogel® matrassen

Een goede nachtrust maakt van jou een ander mens. Je wordt wakker vol energie en je voelt je heel de dag door positiever. En als de ochtend verkwikkend is, raak je geïnspireerd. Technogel® heeft een revolutie teweeg gebracht met een koele, comfortabele steun, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat je er beter door slaapt. Het is het eerste en enige merk gelmatrassen met een dikke laag conformerende Technogel®. Gedaan met een verstoorde nachtrust door zweten of het zoeken naar een comfortabele houding! Geniet sneller van een ononderbroken slaap—tot 33% sneller inslapen en tot 45% meer diepe slaap volgens klinische tests!

Bij Technogel® Sleeping willen we niet alleen de beste matras of kussen maken; we willen ervoor zorgen dat jij volledig van het leven kan genieten

Estasi
matras

De unieke combinatie van kwaliteitsvol schuim met de luxe van een 1,7 cm dikke laag Technogel® die zich aan het lichaam aanpast, zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort.

Vanaf € 1899

null
Toplaag met 1,7 cm gel
null
Gerichte vulling met 5 zones
null
Soft, medium & firm ondersteuning

Levante
matras

De Levante matras combineert een extra dikke laag Technogel® met uniek torenpatroon met een assymetrisch geplaatste ondersteuning voor extra veel schouderruimte. Je lichaam wordt perfect ondersteund zonder storende drukpunten.

Vanaf € 1799

null
Toplaag met 1,7 cm gel
null
Gerichte ergonomie met asymmetrische ondersteuning
null
Medium & firm ondersteuning

Piacere
matras

De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan, wat zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. Het Hybrid Foam zorgt voor een complete ondersteuning, door zijn symmetrische en ergonomische uitsnijdingen in druppelvorm in de schouder- en bekkenzone.

Vanaf 1549

null
Toplaag in gel van 1 cm
null
Kern in hybrid foam
null
Medium & firm ondersteuning

Soffio
matras

De Soffio matras combineert een innovatieve laag Technogel® met een aangepaste ondersteuningslaag met extra aandacht voor schouders, heupen en onderrug.
De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan en zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. De towergrid structuur van de gel staat garant voor optimale ventilatie. Geniet van een subliem gevoel van verlichting en ontspanning!

Vanaf 1249

null
Toplaag in gel van 1 cm
null
Kern van adaptief ademend schuim
null
Medium & firm ondersteuning