Matrassen

Technogel® matrassen

Voor de beste slaap ooit!


Vind de perfecte matras

Een goede nachtrust maakt van jou een ander mens. Je wordt wakker vol energie en je voelt je heel de dag door positiever. En als de ochtend verkwikkend is, raak je geïnspireerd. Technogel® heeft een revolutie teweeg gebracht met een koele, comfortabele steun, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat je er beter door slaapt. Het is het eerste en enige merk gelmatrassen met een dikke laag conformerende Technogel®. Gedaan met een verstoorde nachtrust door zweten of het zoeken naar een comfortabele houding! Geniet sneller van een ononderbroken slaap—tot 33% sneller inslapen en tot 45% meer diepe slaap volgens klinische tests!

Bij Technogel® willen we niet alleen de beste matras of kussen maken; we willen ervoor zorgen dat jij volledig van het leven kan genieten

null

Ergonomisch design

Alle Technogel® kussens zijn ergonomisch vormgegeven, met focus op een goede uitlijning van hoofd, nek en ruggengraat. 
null

Veelzijdig voor elke slaper

De Technogel® hoofdkussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes van 7 tot 17 cm. Stem de hoogte af op je slaaphouding en lichaamstype of schouderbreedte.
null

Verbeterde luchtdoorlating en verkoelend

Luchttunnels zorgen ervoor dat de natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel® ondersteund wordt, zodat u koel, comfortabel en diep in slaap blijft.
null

Zachte, afneembare hoes

De zachte hoes zorgt voor dat extra vleugje luxueuze gezelligheid. Verwijder ze om het verkoelende effect van Technogel® volop te benutten.

Matrassen collectie

Estasi matras

Een matras als geen ander

De unieke combinatie van kwaliteitsvol schuim met de luxe van een 1,7 cm dikke laag Technogel® die zich aan het lichaam aanpast, zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort.


Toplaag met 1,7 cm Technogel®

Gerichte ondersteuning met 5 zones

Soft, medium & firm comfort


Levante matras

Innovatief design met asymmetrische ondersteuning

De Levante matras combineert een extra dikke laag Technogel® met uniek torenpatroon met een assymetrisch geplaatste ondersteuning voor extra veel schouderruimte. Je lichaam wordt perfect ondersteund zonder storende drukpunten.


Toplaag met 1,7 cm Technogel®

Gerichte ondersteuning met 5 zones

Medium & firm comfort


Piacere matras

Sublieme slaapervaring

De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan, wat zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort. Het Hybrid Foam zorgt voor een complete ondersteuning, door zijn symmetrische en ergonomische uitsnijdingen in druppelvorm in de schouder- en bekkenzone.


Toplaag met 1 cm Technogel®

Kern in hybrid foam

Medium & firm comfort


Soffio matras

subliem gevoel van verlichting en ontspanning!

De Soffio matras combineert een innovatieve laag Technogel® met een aangepaste ondersteuningslaag met extra aandacht voor schouders, heupen en onderrug. De unieke laag Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan en zorgt voor ongeziene drukverlaging en comfort.


Toplaag met 1 cm Technogel®

Kern van adaptief ademend schuim

Medium & firm comfort