Matrassen

Estasi matras

Word geïnspireerd wakker op het eerste en enige merk gelmatrassen met een dikke laag Technogel® die zich perfect aan het lichaam aanpast.

Beschikbaar in 3 verschillende comfortvarianten: Estasi soft voor zijslapers of voor wie graag een zacht, knus bed verkiest. Estasi medium voor wie een voorkeur heeft voor een soepel comfort met meer ondersteuning. Estasi firm voor wie nood heeft aan een steviger ondersteunend slaapcomfort.

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Gerichte ondersteuning

Uniek ontwerp in 5 zones, met extra buffer voor schouders en heupen en gerichte steun van de onderrug. Zo lig je comfortabel zodra je in bed stapt en blijf je dat ook tot het tijd is om wakker te worden. 
null

3D deformatie

Technogel® past zich aan als water maar biedt de steun van een stevige materie. Het past zich geleidelijk en op een unieke manier aan uw lichaamscontouren aan. Drukpunten verminderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.
null

Koel door materie en ontwerp

De hoge thermische geleiding van Technogel® zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam wordt afgevoerd. Bovendien versterkt het innovatief gelpatroon de ventilatie en de thermische regulering van de matras.
null

Dieper slapen begint hier

Klinische tests* tonen aan dat Technogel® de lichte slaap tot 33% verkort en de kwalitatieve diepe slaap tot 45% verlengt. *door de universiteit van Turijn in het ziekenhuis Le Molinette, Italië
null

Gezonde details

Technogel® is de enige polyurethaangel zonder weekmakende oliën – het is niet giftig, vrijwel geurloos en wordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, zachtvaste gel.
null

2 lagen, 1 uniek gevoel

Estasi-matrassen zijn voorzien van een afneembare winterhoes voor extra warmte. Verwijder de winterhoes om het koelend effect van Technogel® volop te benutten.

Productinformatie

Een dikke laag Technogel helpt u om comfortabel en koel te blijven. Een uniek ontwerp met 5 zones biedt extra vulling aan de schouders en heupen en een gerichte steun van de onderrug. Deze gepersonaliseerde verlichting maakt Estasi Zacht bijzonder populair bij zijslapers of mensen die graag een zacht, knus bed hebben.

In de plaats van woelen tot u een comfortabele positie hebt gevonden of zwetend wakker wordt van de warmte, valt u in slaap en geniet u van de voordelen van een ononderbroken nachtrust met de meest verkwikkende slaapstadia.

U kunt nacht na nacht genieten van een verkwikkende slaap met Estasi, de ultieme gelervaring. Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkopen van Technogel®-matrassen en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • 25 cm totale dikte
  • Technogel®-laag van 1,7 cm dik
  • Ergonomisch ontwerp
  • Designerlook met dunne en dikke hoezen met rits
  • 20 jaar garantie na registratie: 5 jaar volledig + 5 jaar 60% + 5 jaar 40% + 5 jaar 20%

verkooppunten