Matrassen

Piacere
matras

Geniet elke nacht opnieuw van een zalige nachtrust met de ultieme gelervaring van Technogel®. De Piacere matras combineert een laag Technogel® met een uniek torenpatroon om het hele lichaam te ondersteunen. Hierbij gaat speciale aandacht naar de schouders, heupen en onderrug.

Belangrijkste voordelen & kenmerken

null

Aangepaste drukverlaging

Technogel® van 1 cm past zich volledig aan het lichaam aan, wat zorgt voor
ongeziene drukverlaging en comfort. De towergrid structuur van de gel staat garant voor optimale ventilatie. Het Hybrid Foam zorgt voor een complete ondersteuning, door zijn symmetrische en ergonomische uitsnijdingen in druppelvorm in de schouder- en bekkenzone.
null

Gepersonaliseerde 3D ondersteuning

Wij noemen het 3D-vervorming. Jij zal het de beste nachtrust ooit noemen. Technogel® past zich aan als water, maar biedt de steun van een stevige materie. Drukpunten verminderen aanzienlijk zonder de bewegingsvrijheid te beperken. In tegenstelling tot schuim vervormt Technogel® zich in de drie richtingen (horizontaal, verticaal en diagonaal) en past zich perfect aan je lichaamscontouren aan, van kop tot teen. Zo slaap je zonder pijn, zonder druk en zonder zorgen over slechte slaaphouding. Technogel® is de perfecte combinatie van comfort en ergonomie.
null

Thermische regulering

De hoge thermische geleiding van Technogel® zorgt ervoor dat de warmte van je lichaam wordt afgevoerd. Je behoudt een aangename slaaptemperatuur gedurende heel de nacht. Bovendien bevordert het innovatieve torenpatroon van de gellaag de ventilatie en thermische regulering en garandeert het een verfrissend en ontspannend gevoel. Hoe comfortabeler jouw lichaamstemperatuur is, des te dieper je slaapt.
null

De beste slaap ooit - Klinisch bewezen

Met Technogel® geniet je van een efficiëntere ononderbroken nachtrust. Gedaan met wakker worden door de warmte of het zoeken naar een comfortabele houding. Klinische onderzoek* toont aan dat de dikke laag conformerende en thermisch regulerende Technogel® je 33% sneller doet inslapen en de kwalitatieve diepe slaap tot 45% verlengt.
Het is de moeite waard!
null

Biologisch geproduceerd

De tussenlaag in Naturalis Foam is ecovriendelijk en duurzaam, want de fossiele materialen worden in het productieproces voor een groot deel vervangen door duurzame plantaardige Ricinusolie. Die natuurlijke olie ondersteunt het lichaam op een unieke en uiterst efficiënte manier.
Alle gebruikte schuimen zijn CFC vrij geproduceerd en voldoen aan de Oekötex 100 norm.
null

Unieke hoes

De hoes is voorzien van hygiënische Purotex® en temperatuurregulerende Adaptive®. Daarnaast versterken de vochtregulerende eigenschappen van de Tencel hoes de voordelen van Technogel®.

De Technogel® Piacere is optioneel voorzien van een afneembare winter- en zomerhoes. Verwijder de winterhoes om het koelend effect van Technogel® nog meer te benutten.

Gegevens Piacere matras

*Internationale studie gepubliceerd in het prestigieuze internationale wetenschappelijke tijdschrift “Physiology and Behavior”; deze studie was het resultaat van een samenwerking tussen het Medical Center of Sleep in Turijn, geleid door professor Alessandro Cicolin en het Chronobiology Center van de Universiteit Basel.

  • 21 cm dik
  • Technogel® laag van 1 cm dik
  • Beschikbaar in 2 verschillende comfortvarianten: Piacere medium voor een soepel ligcomfort en Piacere firm voor een stevig aanvoelen
  • Geschikt voor verstelbare bedbodems
  • 15 jaar garantie na registratie: 5 jaar compleet + 5 jaar 60% + 5 jaar 30%
  • 2 jaar garantie op matrashoes

verkooppunten